Bedienende Neven

Deze Neven zijn obers met een vlekkeloos cv. Ze komen van goede huize daardoor is de etiquette geen vreemd begrip voor de heren..

Echter tijdens het werk blijkt dat De Bedienende Neven nog wel eens wat steekjes laten vallen. Een fles wijn openen is bijvoorbeeld al te moeilijk voor de twee. Ze zijn meer bezig zijn met contact maken tussen de gasten dan het rondgaan met dienbladen met glazen. Probeer er overigens maar niet op te letten, ze bedoelen het goed.... Zin in iets lekkers? Breng het subtiel, voor ze zich persoonlijk aangevallen voelen.

De Bedienende Neven verwelkomen uw gasten bij de deur, maken iedereen attent op de huisregels welke zij zelf hebben opgesteld. Ze trakteren het welkomstglaasje en verzorgen of helpen bij de speech. Het buffet openen is soms wel eens een dingetje, maar deze heren hebben hier hun brevetten voor gehaald.

Het testen van de dansvloer waarbij iedereen zijn stijfheid verliest of het rondgaan met een hapje waarbij ze de verschillende gasten met zich proberen te laten mengen, ze zijn multifunctioneel en zeer ironisch.

Met voedsel wordt niet gerotzooid.. waarmee wel? Ontdek het door ze uit te nodigen!

De Bedienende Neven weten als geen ander hoe het is om ergens naar toe te rijden, files, wegafsluitingen, verkeerd rijden, zoeken en te arriveren op een propvolle parkeerplaats.

Gasten komen licht gestrest aan en komen oog en oog te staan met de 2 heren.
Door hun jarenlange ervaring op feesten en andere gelegenheden weten ze met de nodige ironie de mondhoeken omhoog te brengen en de harten rustiger te laten kloppen.

HET FEEST KAN BEGINNEN


Tijdens het geheel lopen zij rond, mengen zij zich tussen de gasten en bezoekers. Maken de gesprekken wat luchtiger en informeler. Ook zijn zij in staat mensen van diverse afdelingen met elkaar te laten mengen, waardoor er een homogeen geheel ontstaat.


Voor een speech kun je hun ook zeker vragen. Een boodschap overbrengen voor een grote groep mensen kan soms wat ongemakkelijk zijn en/of wanneer een ander iets zegt dan iemand van de organisatie zelf, kan het (vooral door de humoristische aanpak) beter overkomen en/of blijven hangen.
Maar ook alleen al het aankondigen van de speecher, is iets wat de Bedienende Neven op gepaste fijne wijze voor hun rekening kunnen nemen.

Staat het buffet klaar? Klaar om aangevallen te worden? Wie begint er en waar? Wat is de route? De Bedienende Neven vragen de aandacht, geven een korte gebruiksaanwijzing en begeleiden het buffet.


Een spelletje, de weg wijzen, de garderobe, gastenlijst bijhouden, zaken aan elkaar praten, iets uitdelen of serveren,.... wat soms gek is om te vragen (of geen aandacht aan te besteden) maken de twee Neven juist iets te geks van.

Met hun gepaste en gepassioneerde humor blijft een boodschap hangen en geeft het toevoeging aan uw festijn!


Contacteer ons


Nieuwsgierig geworden?

Vragen?

De Bedienende Neven Boeken?

Een optie plaatsen?


info@leuketypetjes.nl

0626400944


Prijsindicatie:

1,5 uur entertainment en theater: 1015,=

Elk extra uur 145,=

Excl. 9% btw, km-vergoeding, administratiekosten en enkele consumpties en een simpele maaltijd voor de acteurs.