Referenties


Diverse mensen over Sander: 

Boven verwachting goed! De parkeerwachters waren erg behulpzaam en namen alle zorgen uit handen. De communicatie was ook soepel verlopen. Zeker een aanrader!

-2023, Joost van de Acos Groep, na optreden met Breemen&Kocken op bedrijfsfeest van in het Gelredome te Arnhem

De BBQ Obers en de Rode Brigade (beide acts van Roy en Sander) waren aanwezig op het Agora Lustrum feest met leerlingen en ouders. Bij aankomst werd iedereen verwelkomd door de Rode Brigade, daarna werden hapjes drankjes rondgebracht door de obers. Zij maakten wachttijden voor de foodtrucks een stuk gezelliger, wisten bij iedereen een lach tevoorschijn te toveren en soms wat verwarring op te wekken. We hebben veel leuke en positieve reacties gekregen, zeer zeker aan te bevelen!

-2023, Christine, na optreden met diverse acts met Breemen&Kocken, Agora Koningin Wilhelmina College Culemborg
Vooraf contact gehad met Sander en e.e.a. over onze organisatie besproken zodat het duidelijk was wat wel en niet kon en het hierop kon worden afgestemd. Beide heren hebben vervolgens een zeer leuke act neergezet. Vanuit onze organisatie zijn er niets anders positieve reacties geweest. Alles tot in de puntjes geregeld! Zeker aanrader voor een volgend event.


-2022, Sylvia, na optreden met Breemen&Kocken op personeelsfeest Kuiper Groep Arnhem
Ha Sander ik heb net de documentaire "Ruimte om te delen" gekeken!! Sowieso heel interessant als ooit protestantse en Coen boerenzoon.
Ik snap dat ze jou voor die rol uitgekozen hebben. Jouw uitdrukking, houding en zijn zetten precies de juiste sfeer neer.
Chapeau!!!!
-2022, Fleur, na het zien van de docu 'Ruimte om te delen'
Sander heeft de gave om middels improvisatie en andere verworven vaardigheden op een hele professionele wijze exact de juiste & gewenste sfeer te helpen creëren op een evenement. De lach en de dans stonden op mijn gelegenheids-fuif centraal en daaraan heeft hij met zijn compaan Roy op twee totaal verschillende manieren (typetjes) geweldig bijgedragen. Ze zetten juist aan het begin van de avond de ideale toon zonder in de spotlight te (willen) staan en dat bleek 'n grootse verrijking!
kan Sander niet anders dan zeer warm aanbevelen en prijs zijn acteerwerk en geweldige gevoel voor humor (niet flauw!).
-2022, Esther Bogers - Hilversum - Gecombineerd gelegenheids-feest 50&50= samen 100 jaar
Vooraf de cultuur van onze organisatie besproken zodat de act hierop kon worden afgestemd. Dit hebben ze goed opgevat en vervolgens een leuke act neergezet. Vanuit de organisatie louter positieve reacties.
-Oct 2021, Paul Kühne - The People Group - Na bedrijfsevent
Goeie Schilders! Hele leuke act! Ze hebben de act aangepast aan ons event en kwamen dus als Schilders van de 3D tekeningen.
-Cees van Veen (DC MODELS), na het 3D event in Winkelcentrum Ridderkerk, waar Sander met Roy van Breemen Kunstschilders neergezet hebben.
Sander ken ik al 15 jaar en regelmatig met hem samen gewerkt, hart van goud, eerlijk en recht door zee en een talentvol acteur met een grappige noot. Huur heb in en de garantie van plezier is er.
-Ed Nouwen - Collega-acteur, bericht via LinkedIn
De afgelopen jaren heb ik meerdere keren gebruik gemaakt van de acteerkunsten van Sander. Dit voor verschillende projecten in zakelijke sfeer. De creativiteit en het enthousiasme van Sander werken daarbij aanstekelijk. De diversiteit in zijn typetjes zorgt ervoor dat geen rol te gek is en we Sander dus ook regelmatig kunnen inzetten. Een echte aanrader voor je evenement, personeelsfeest maar ook voor bijvoorbeeld je website, trainingen of om je personeel te verrassen/een hart onder de riem te steken!
-Thomas Bläcker - via LinkedIn

Wat is hij een idioot, ik heb ontzettend gelachen!
-Martin de Groot, tijdens de open dag van Amaryllis Sales BV

Wat zo leuk aan Sander is, dat is dat hij zijn eigen speelstijl heeft wat producties een meerwaarde kan geven
-Nienke Faber, tijdens een workshop

Heel erg fijn om Sander er bij te hebben, ik heb van hem genoten, er zaten diverse momenten bij waar ik van ging glunderen en in mijn ooghoek zag ik de opdrachtgevers ook genieten
-Michel Woutersen, na opnames van een trainingsvideo

Ik piste in mijn broek van het lachen
-Evert Jan Affourtit van Care2Contact, na een optreden bij Hogeschool Inholland

Sander speelt heel leuk, maar heeft geen soaphoofd
-Johan Nijenhuis, tijdens laatste auditieronde voor ZOOP